Aeroportul Changi din Singapore are noi surprize

Aeroportul ChangiEste destul de greu pentru multe aeroporturi din Europa si din SUA sa tina pasul cu cele asiatice. Si asta, pentru ca acestea din urma au un program continuu si sustinut pentru dezvoltare si de implementare a unor programe noi, care vin in sprijinul clientilor. Cei care au zboruri dus – intors in aceasta perioada de pe Aeroport Otopeni, pe cel din Singapore, vor observa cu satisfactie un fel de creative food court, desfasurat chiar in incinta aeroportului. Inspirat din festivalul Food Street Friday, din Costa Rica, cei de pe Aeroportul Changi vor improziva 13 tarabe unde se poate comanda mancare traditionala.

Printre mancarurile oferite se vor numara si gratarul de pisica de mare, taietei preparati dupa retete traditionale, fructe de mare si multe alte specialitati. Cei care au rezervate bilete de avion in aceasta perioada spre Singapore, trebuie sa stie ca aceste tarabe sunt situate in terminalul al treilea, daca vor sa experimenteze mancaruri traditionale din Singapore, 100% autorizate, fara sa existe riscul surprizelor neplacute, cum se poate intampla pe strada.

Aceasta idee este una binevenita si a avut un feed-back pozitiv din partea tuturor turistilor. Nu este greu de imaginat cum ar arata cateva locuri amenajate pe aeroporturile din Romania, unde sa se serveasca sarmale in foi de vita, mamaliguta cu branza si smantana sau papanasi.

This entry was posted in Aeroporturi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

X