Top trei orase destinate iubirii

Bora BoraPrimavara este anotimpul iubirii, al aventurii, al hormonilor. Toata lumea stie si simte ca in niciun alt anotimp, dragostea nu este mai buna si mai generoasa ca primavara. Pentru cei care isi planifica o vacanta in aceasta perioada, atunci cu siguranta exista trei orase numai bune de cautat si de gasit pasiunea.

Turistii care prefera insulele tropicale, Bora Bora din Polinezia Franceza este locul ideal. Bungalouri private, cocotate deasupra marii, rasaritul fabulos si lumanarelele aprinse la cina cu fructe de mare, reprezinta fara indoiala un afrodisiac perfect. Nu ar fi rau ca intr-o vacanta in Bora Bora sa se renunte de tot la tehnologie: fara laptop, telefonul inchis, pentru ca Bora Bora inseamna comuniune cu natura mai presus de orice.

Agitatia Shanghai-ului si energia acestui oras fabulos sunt greu de explicat, insa combinate cu minunatele gradini chinezesti si cu sirurile de copaci stranii de pe strazile Concesiunii Franceze, fac din Shanghai un oras care marcheaza viata. Pentru o vacanta de neuitat, Shanghai este recomandat, cu toate ca este necesar sa se faca rezervari la bilete de avion din timp, din cauza tarifelor mari si a drumului lung.

Poate cel mai sexi oras din lume este Buenos Aires. Cartiere pitoresti, tango la coltul strazii, o viata de noapte neintrerupta si netulburata de linistea altor locuri, hoteluri colorate, asa ar putea fi descrisa in cateva cuvinte capitala Argentinei. Turistii in cautare de dragoste, o vor gasi fara indoiala in Buenos Aires. KLM este una dintre companiile aeriene care opereaza zboruri catre cel mai mare oras din Argentina.

This entry was posted in Calatorie and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

X